Woolman

Shopify online store

Nieuwe technologieën maken het opzetten van een webwinkel eenvoudiger. Shopify is een pionier op het gebied van gebruiksgemak. 

Wat is Shopify?

Shopify is een cloud-gebaseerde e-commerceplatform. Je hebt geen webhostingservice nodig om Shopify te gebruiken. Met Shopify hoeft je geen zorgen te maken over technisch serveronderhoud of zaken zoals gegevensbeveiliging. Ook hoef je niet al te diep in de technische details te duiken – je kunt gewoon concentreren op het runnen van je bedrijf en op je klanten.

Het opzetten van een online Shopify-winkel duurt slechts een paar uur. Je hoeft geen IT-expert te zijn om Shopify te beheren. 

Makkelijk in gebruik, flexibel en snel - dit zijn de woorden die Nederlandse online retailers gebruiken om Shopify te beschrijven. Je kunt hier meer Shopify-ervaringen lezen.

Hoe werkt Shopify?

Je beheert je Shopify-winkel in een webbrowser. Je kunt kiezen hoe de webwinkel eruitziet door een Shopify-thema te kiezen, waarvan sommige extra kosten. Je kunt de structuur van je webwinkel wijzigen door verschillende secties toe te voegen en te verplaatsen. In dit artikel lees je meer over het kiezen van een thema.

Met Shopify is het verkopen van fysieke en digitale producten eenvoudig. Het is ook gemakkelijk om een ​​blog en verschillende contentpagina's aan je webwinkel toe te voegen. Deze pagina’s helpen je meer te vertellen over je producten en het verhaal van jouw bedrijf. 

Je kunt ook de functies van je webwinkel verbeteren naar de benodigdheden van jouw webwinkel met behulp van de apps in de Shopify App Store, die snel te installeren zijn.

Verkoop waar je klanten zijn!

Het beheren van de webwinkel is eenvoudig. Naast de traditionele webwinkel kun je ook meerdere verkoopkanalen aan je webwinkel koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld verkopen op Instagram, Facebook en Pinterest. Je kunt deze verschillende kanalen op dezelfde plaats beheren, dat wil zeggen in je eigen Shopify-webwinkel. Bovendien kun je met Shopify overal een ‘koopknop’ toevoegen. Lees hier meer over verkoopkanalen.

Wanneer je begint met verkopen, dan kun je gebruik maken van Shopify’s gegenereerde analytics en hiermee jouw sales analyseren. Door deze cijfers te volgen, kun je als retailer op de juiste plaats investeringen maken om het aantal bezoekers en de verkoop te stimuleren.

Je kunt je online winkel ook beheren op je telefoon en tablet met de Shopify-app.

Nederlandse opties en betaalmethoden

Hoewel Shopify in het Engels wordt aangeboden, kun je er ook Nederlandse bezorg- en betalingsmethoden aan toevoegen.

Prijzen van Shopify 

De goedkoopste Shopify abonnement (Shopify Lite-contract) kost slechts $ 9 per maand. Met Lite kun je de Shopify-functies gebruiken voor bestaande webwinkels of verkoopkanalen voor sociale media.

De traditionele Shopify webwinkel kost $ 29 per maand. 

De Shopify Plus-winkeloplossing is vooral gericht op grote online retailers. De Plus-oplossing wordt afgestemd op de behoeften van de klant. Woolman is de grootste Shopify Plus-partner in de EU.

Houd bij het kiezen van de juiste online winkeloplossing rekening met je product- en klantnummers. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste optie voor jouw webwinkel. 

Je kunt meer over onze klanten leren op onze blog.

Wil je weten of Shopify de juiste e-commerce oplossing is voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op!

Contact us