Bouw je Shopify-winkel zonder enige stress

Shopify drijft je eCommerce-ambities aan, van het concept tot aan de conversie. We tonen je hoe we dat doen.

Succesvolle merken gepowered door Shopify en gesuperpowered door Woolman

Sophie by Sophie D2C Shopify online store
Acon D2C Shopify Plus online store
Kalevala D2C Shopify online store
BilleBeino D2C Shopify online store
Nanso D2C Shopify online store
Reima D2C Shopify online store
Forsman Tea D2C Shopify online store
Shopify webshop

Wat is shopify?

Waarom ondernemers houden van Shopify

Shopify eCommerce-webwinkelbouwer

Is Shopify de juiste keuze voor jou?

Veelgestelde vragen

Technologiebedrijven maken uitmuntende codes en ontwerpbureaus creëren stijlvolle ontwerpen. Wij maken eCommerce-winkels waarvan klanten houden. Het draait nooit uitsluitend om het platform, maar ook om de manier waarop het wordt gebruikt. We hebben geleerd dat we om bedrijven zoals dat van jou te helpen, behulpzaam en beschikbaar moeten blijven gedurende de hele reis. We helpen je met de bouw van een goed geoliede eCommerce-machine, van het concept tot de conversie. 

In het beste geval duurt het lanceren van een Shopify-winkel slechts een paar uurtjes. Je hebt geen bijzondere IT-vaardigheden nodig om een Shopify-winkel te lanceren, maar je wilt misschien wel kunnen terugvallen op een Shopify-expert om van je concept een goed geoliede eCommerce-machine te maken, en dat is precies wat wij doen. Afhankelijk van je behoeften en wensen, geven we advies en bouwen we de winkel van je dromen. De duur van de bouw van je Shopify-winkel hangt af van je behoeften en wensen op het vlak van eCommerce. 

Bij Shopify hoef je je geen zorgen te maken over het technisch onderhoud van de server of over dingen zoals gegevensbeveiliging. Aangezien Shopify een cloudgebaseerd platform is, hoef je je niet bezig te houden met omslachtige technische details, maar kan je je focussen op je klanten en je bedrijf.


Daar hoef je je hoofd niet over te breken! Shopify is volledig cloudgebaseerd, wat betekent dat je automatisch gegevensbeveiliging en ruimte op de server krijgt, wanneer je ervoor kiest om een Shopify-winkel te openen. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs.


Ja! Shopify is dynamiet voor ondernemers die graag willen verkopen op de internationale markt. Bij Shopify kan je flagship-winkels creëren voor je hoofdmarkten en lokale talen, betalingsproviders en verzendopties toevoegen die overeenkomen met die geografische locatie. Je kunt er ook voor kiezen om te verkopen vanuit gewoon één winkel, de taal van de bezoeker te lokaliseren aan de hand van apps en Shopify Payments te gebruiken om de prijzen weer te geven in de munteenheid van de klant. We hebben al meer dan 250 merken geholpen bij hun uitbreiding naar verschillende markten ter wereld. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.Kort antwoord: alle. 

Of je nu online, offline wilt verkopen of via groothandelaars, retailhandelaars, social media of marktplaatsen, Shopify doet het allemaal. Je kunt probleemloos al je verkopen van verschillende verkoopkanalen, zoals Google Shopping, Instagram en Amazon vanaf één plek beheren. En als er geen geschikte integratie is, dan maken we er een. Bovendien kun je via Shopify een 'koopknop’ toevoegen, om het even waar op het internet. 


Zonder twijfel! Ze zijn de beste op de markt. Je kunt je financiën en verkoop gemakkelijk analyseren door een kijkje te nemen in de door Shopify gegenereerde analytics en toegangsrapporten. Hier zal je inzicht verwerven over je bezoekers: waar ze vandaan komen, hoe ze zich gedragen en nog zoveel meer. Door je klanten te leren kennen, bekom je een concurrentievoordeel, zodat je je winkel kunt optimaliseren en je verkoop kunt boosten. Wil je je verkoopcijfers boosten en je winkel optimaliseren? Kijk dan eens naar onze groeihackingservices. Zij zullen bijdragen aan de groei van je winkel. 


Zeker. Miljoenen winkels en bekende merken, zoals Kylie Jenner, Heinz, Gymshark, Allbirds en Lindt maken gebruik van Shopify of Shopify Plus om hun zaken uit te breiden naar verschillende markten en continenten.

Nog altijd niet zeker of Shopify robuust genoeg is om je zaak aan te kunnen?  Spreek met een expert


Goede vraag! Shopify en Shopify Plus bieden dezelfde kernelementen. Zowel Shopify als Shopify Plus hebben hetzelfde dashboard en eCommerce-functionaliteit. Het grootste verschil is dat je bij Shopify Plus meer flexibiliteit, ondersteuningsopties en rechten op de onderliggende code van je winkel krijgt (zoals de personalisering van je kassa). In andere woorden: als je verkoopt op verschillende markten, wilt genieten van krachtige automatiseringstools of als je robuuste ondernemingsbehoeften hebt, dan is Shopify Plus beter geschikt voor jou. Lees hier meer over de verschillen tussen Shopify en Shopify Plus.


Shopify biedt drie verschillende plannen aan die je om het even wanneer kunt downgraden of upgraden: 

Basisplan – $ 29 per maand, 

Shopify - $ 79 per maand 

Geavanceerde Shopify - $ 299 per maand. 

Bekijk devolledige prijsstructuur.


Snelle lancering: Of je nu een D2C-zaak proefdraait of nieuwe markten aan het uittesten bent, met Shopify kun je dit veilig en snel doen.

Gebruikersvriendelijk: Test, breng veranderingen aan aan de winkel wanneer dat nodig is en leer. Je hoeft geen IT-goeroe te zijn en je hoeft ook geen ondersteuning te vragen voor elke ontwikkeling die je nodig hebt.

Gemakkelijke toegang: Toegang tot alle belangrijke verkoopkanalen: Amazon, Instagram, Facebook, en eBay.

Eindeloze mogelijkheden: gebruik apps en kant-en-klare integraties om je winkel te koppelen aan populaire marketingtools en bedrijfssoftware, en voor bijkomende functionaliteiten voor je winkel.

Kan op maat worden gemaakt: Kies uit honderden thema's of maak je eigen thema, zodat je winkel en UX er uniek uitzien en uniek aanvoelen. Bewerk je winkelfaçade gemakkelijk met de sleep-en-plaatsbewerker van Shopify.

Lees hier meer over de voordelen van Shopify.