Ontwikkel jouw Shopify app,
zorgeloos

Gebruik je 17 verschillende apps, maar past geen enkele écht bij jouw brand? We ontwikkelen op maat gemaakte applicaties die een glimlach op elke merchants gezicht tovert.

Je bent in goede handen

Custom apps voor jouw shopify webshop

99 problemen, maar een flexibele app is er niet 1 van

Het beste van twee werelden

Ontwikkel jouw apps samen met het grootste Shopify Plus-agency in Europa

Brands helped across the globe

350

Employees including 10+ merchants

100

Apps developed to Shopify ecosystem

18

Shipments with Nordic Shipping App

1000000

Veelgestelde vragen

Het lijkt misschien een goed idee om geld en tijd te besparen door een app uit de Shopify App Store te installeren, maar het kan lastig zijn om een app te vinden die precies functioneert zoals jij wenst. 

Aangezien je een unieke webshop hebt met fantastische klantenervaringen, zul je vaak te maken krijgen met behoeften en wensen die verschillen van die bij een eigenaar van een gewone webwinkel. Een app vinden die een complete, gemakkelijke en gebruikersvriendelijke aanvulling is op je zaak, kan nogal moeilijk zijn, en daar spelen wij op in.

Wil jij klanten omtoveren tot merkambassadeurs (oftewel: superfans), dan heb je een kick-ass klantenbeleving nodig. Iets wat vaak alleen gemaakt kan worden met unieke en custom-made applicaties. Een doorsnee app zal daar niet voor zorgen. Door zelf een applicatie op maat te laten maken, zul je tijd en energie besparen op lange termijn.

Een openbare app is iets dat je wilt gebruiken als je een geweldig idee hebt en dit aan zoveel mogelijk Shopify-winkels en -handelaren wilt aanbieden. Een openbare app moet de Shopify-validatie doorstaan. Openbare apps zijn beschikbaar in de Shopify app store-marktplaats.


Een app op maat is een echte app op maat. Wanneer een merk iets echt unieks wil voor hun bedrijf, is dit de juiste keuze. Een app op maat is ontwikkeld voor een specifieke winkel en niemand anders kan deze gebruiken. Het is uw geheime concurrentievoordeel op de markt. U hoeft Shopify geen app op maat te laten goedkeuren of valideren.

Een privé-app is vergelijkbaar met een app op maat in die zin dat de ontwikkeling van privé-apps van Shopify deze niet hoeft in te dienen voor Shopify-validatie. Hierdoor zijn privé-apps niet te vinden in de Shopify app store. Privé-apps kunnen in een of meerdere Shopify-winkels worden gebruikt. Ze kunnen gratis zijn of Shopify -billing gebruiken. Privé Shopify-apps kunnen worden weergegeven in het Shopify-beheerpaneel.

Het Woolman-team kan een van deze apps samen met u ontwikkelen. Neem contact met ons op om meer te bespreken.

Bij Woolman geloven we in de kracht van co-creatie. In een eerste fase verkennen we gedetailleerd je behoeften op het vlak van eCommerce. Vervolgens begint ons getalenteerd team met het bouwen van de hoog presterende app. 

Stap 1: Verkennen

Samen verkennen we je problemen, ambities en ideeën voor je zaak. Zodra we tot een gemeenschappelijk begrip en doel gekomen zijn, beginnen we met de bouw van je op maat gemaakte applicatie. 

Stap 2: Bouwen

Onze ervaren ontwikkelaars starten met de bouw van de applicatie van je dromen. Niet enkel een app die functioneel is, maar ook een die gemakkelijk in het gebruik is en foutenvrij is. We verzekeren dat we het vooropgestelde doel nooit uit het oog verliezen en we houden je op de hoogte van de voortgang. 

Stap 3: Verifiëren, publiceren en onderhouden

Zodra je op maat gemaakt app klaar is, overlopen we de resultaten om te verzekeren dat de app voldoet aan je verwachtingen. Zodra je tevreden bent met de resultaten, publiceren we de app. We nemen zowel het onderhoud, continuïteit en verdere ontwikkelingen als de ondersteuning voor onze rekening, als je dat wenst. 

Absoluut. Veel merken kiezen voor een agile aanpak - en wie geeft hen ongelijk? Een 'headless’ aanpak is fantastisch, maar in sommige gevallen is de ontwikkeling van een op maat gemaakte app die je agile behoeften koppelt aan je wensen voor je bedrijf, veel krachtiger. We hebben al een "Woolman-buy button” ontwikkeld, waarmee merken om het even welk bestaand kanaal kunnen omvormen naar een winkel. De implementatie verloopt snel en kosteneffectief. Zou je graag je eigen buy button willen laten ontwikkelen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons.

Natuurlijk! We hebben al gewerkt met de oudste, ingewikkelde back-endsystemen die je maar kan bedenken. De echte magie  gebeurt back-end, en daarom hebben we een integratieapp gebouwd om jouw webwinkel en back-end een extra boost te geven. Onze app is een gehoste integratieservice. De app implementeert connectoren voor Shopify en een uitbreidbareberichtenflow, zodat zowel de binnenkomende als uitgaande data beheerd kunnen worden. Alle data spreken dezelfde taal en stroomlijnen het proces op een manier die geschikt is voor je bedrijf. Ons ervaren team zal samen met jouw in een mum van tijd een gestroomlijnde bedrijfslogica bouwen.


Dat hangt af van je doelen en behoeften. Elke handelaar heeft verschillende behoeften en wensen en heeft verschillende types integraties en back-endoplossingen nodig. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen maken. Na je vrijblijvende afspraak zullen we je een exacte schatting geven van de kosten en de duur van het project.

Geen zorgen. Wij helpen je daarbij. Het is jouw app, maar wij staan klaar om je app uit te breiden, wanneer dat nodig is.

Wij zorgen voor het onderhoud, de continuïteit en alle nodige updates van je app. Kom hier meer te weten over het onderhoud van je app.

Creëer de applicatie van je dromen


Ja dat doen we. We hebben apps voor Shopify en voor NetSuite-ecosystemen. Sommige zijn openbare apps, sommige zijn privé-apps en sommige bevinden zich nog in de co-creatiefase met onze klanten.

Hier is een lijst van onze Shopify-apps:

✔️ Live Video Shopping Integration for Bambuser
Nordic Shipping app
✔️ Nordic shipping app
✔️Woolman Order Management System

Dit is onze eerste Oracle NetSuite-app:

✔️ Woolman banking

Tijdens de ontwikkeling van Woolman-apps, werken we van het begin samen met de gebruikers om te verzekeren dat de juiste oplossingen worden geleverd. Als je graag aan deze co-creatie zou deelnemen, dan kunnen we je een open uitnodiging sturen. Tijdens de co-creatie wordt er getest, worden er ideeën gedeeld en wordt er gebrainstormd. Dit is voordelig voor onze co-creëerders omdat er geluisterd wordt naar hun behoeften en ze in een vroeg stadium gratis toegang hebben tot de betafase van de nieuwe apps.

Kom en creëer samen met ons

Kun je je vraag hier niet vinden? Neem contact met ons op.