Woolman

Shopify App Development

App-ontwikkeling voor je webshop wensen of app-ontwikkeling voor integraties met systemen van serviceproviders

We bouwen en integreren apps die de problemen van ondernemers oplossen in het Shopify-ecosysteem. Woolman maakt ook apps voor Shopify merchants. Apps die merchants graag willen gebruiken.

Voor wie is de Shopify app development bedoeld?

Serviceprovider

Een serviceprovider die zijn klantenbestand wil uitbreiden door zijn diensten te integreren met Shopify. De app kan openbaar zijn of door het bedrijf worden gebruikt.

 

Voor de online merchant

Voor Shopify of Shopify Plus merchants die apps nodig hebben om essentiële zakelijke functies in hun webshops te faciliteren.

 

App-ontwikkelaar of ICT-bedrijf

Voor degenen die hun bedrijf willen ontwikkelen via hun eigen apps in het Shopify-ecosysteem. Door je service naar de Shopify App Store te brengen, wordt een wereldwijde markt van meer dan 800.000 online merchants geopend.

Hoe worden onze apps ontwikkeld?

ONTDEKKEN

Onze experts maken kennis met de benodigdheden, diensten en doelen van je bedrijf. We hebben apps ontwikkeld voor verschillende doelen. Van individuele webshops tot uitgebreide integraties voor logistieke bedrijven. Met andere woorden, we kunnen je helpen de beste leveringsmethode te kiezen. We geven je een schatting van de kosten, een tijdsplanning en een beschrijving van hoe de integratie zal worden opgeleverd.

ONTWIKKELEN

Ons ervaren ontwikkelaarsteam bouwt de apps en de benodigde integraties. Bij de ontwikkeling van apps gebruiken we moderne technologieën en methodes. Ook kunnen we integraties uitvoeren met zware, traditionele backend-systemen. 

LANCERING

Wanneer de app klaar is, nemen we het resultaat met u door en zorgen we ervoor dat de app werkt. We kunnen ook zorgen voor app-continuïteit, doorontwikkeling en ondersteuning.

 

Shopify Apps die gebouwd zijn voor onze klanten

 

Postnord’s verzendservice voor Shopify merchants

Postnord wilde uitbreiden naar de markten van Shopify en Woocommerce. Woolman bouwde een app waarmee Postnord probleemloos kon worden gebruikt als een online verzendservice voor Shopify merchants. De app verzendt de bestellingen van de webshop meteen door naar het magazijnbeheersysteem van Postnord. De app synchroniseert ook de magazijnvoorraad en stuurt informatie over de orderstatus in het magazijn door naar de webwinkel die op dat moment gebruikt wordt door de Shopify merchant.

 

ApteekkiPlus en het online verkoop van geneesmiddelen op recept.

Woolman’s gebouwde oplossing maakt het online verkoop van geneesmiddelen op recept (volgens de officiële richtlijnen) mogelijk. Met dit nieuwe bestelsysteem kunnen medicijnen worden verkocht via strikte authentificatie en voorkomt het opslaan van onnodige klantgegevens in complexe systemen. Naast het bestellen van medicijnen op recept, maakt de app ook verkoop mogelijk voor volwassen die normaliter instructies nodig zijn van apothekers.

 

OP Joukko-osto bestellingsoverzicht app

OP Joukko-osto ("groepsaankoop") is een webshop waar de uiteindelijke aankoopprijs van een product wordt bepaald door hoeveel consumenten die er een aankoop doen. In deze webshop worden de producten verkocht door verschillende verkopers. Woolman heeft een bestellingsoverzicht app ontwikkeld om handel mogelijk te maken en deze te stroomlijnen. Hiermee kan OP de verkoop van verschillende merchants in zijn webshop eenvoudig beheren.

 

Logitrail's services voor Shopify-merchants

Logitrail wou graag logistieke en leverings-service aanbieden aan Shopify online merchants. De app die Woolman voor Logitrail heeft gemaakt, stuurt bestellingen die in de Shopify online winkels zijn aangekomen door naar Logitrail’s magazijnbeheersysteem. De app synchroniseert de magazijnvoorraad met de online winkel van de Shopify- merchant, die op dat moment de Logitrail-service gebruikt.

 

Welke apps kan jij goed gebruiken? Neem gerust contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden.

Contact us