Groei jouw e-commerce

Wij helpen merken te groeien door middel van data-gedreven inzichten.

Je bent in goede handen

Growth services

Trek meer bezoekers

Wil je meer traffic naar jouw webshop?

Met onze kick-start-service ontdek je nieuwe markten, zet je retargeting, Facebook-, Instagram- en Google-advertenties in, zodat je kwalitatieve leads genereert naar jouw webshop.

optimaliseer webshop

Veel bezoekers, maar weinig sales?

Met onze growth service ontvangt je een volledige e-commerce-audit van jouw webshop, krijg je inzicht in je grootste conversiekillers en stellen we high-impact oplossingen voor. Zodoende kan jij je conversieratio en omzet verbeteren.

Internationaal verkopen

Met je webshop de grens over?

Krijg volledige ondersteuning van onze doorgewinterde e-commerce-experts om jouw merk in Europa en daarbuiten te versterken. Met onze lokale inzichten en technische know-how helpen we je nieuwe markten te testen en veroveren.

wat is e-Commerce growth?

Wat is e-commerce growth?

DATAGEDREVEN E-COMMERCE GROWTH

SAMENWERKEN DOEN WE HAND-IN-HAND

Wij helpen merken om hun potentieel te bereiken

Brand geholpen over de hele wereld

350

Team van expert & merchants

100

Sales van onze beste campagnes (€)

350000

Onze klanten groeien jaarlijks minstens (%)

40

Veelgestelde vragen

Growth hacking is een methode en een mindset. Bij growth hacking draait alles om de groei van je webwinkel.  Growth hackers maken gebruik van de psychologie, statistieken, A/B-testen, gebruikerservaringen en nog veel meer om jouw Shopify webshop te optimaliseren. Ze testen en analyseren continu je data om te zien wat er werkt en wat niet. Lees meer over Growth Hacking hier.

We geloven dat de beste resultaten behaald kunnen worden, als we je bedrijf begrijpen. Een team van ervaren ondernemers en professionals op het gebied van digitale marketing zal je helpen om je Shopify-winkel te doen groeien. Hieronder vind je onze growth hacking aanpak:

Stap 1. Analyse van je bedrijf

Om te beginnen: laten we elkaar beter leren kennen. En we bedoelen daarmee: elkaar echt leren kennen. Wat heeft er tot nu toe gewerkt? Wat niet? In deze stap analyseren we je bedrijf, concurrenten en doelpubliek. En misschien vinden we wel een verborgen publiek, dat je over het hoofd had gezien! Samen bouwen we wederzijds begrip en een efficiënt traject van het uit te voeren project.  

Stap 2. Instelling van de juiste meting & analyse van de binnenkomende data 

Je binnenkomende data meten? Goed. Gepersonaliseerde inzichten krijgen? Een doorbraak. Tijdens deze stap stellen we de juiste metingen in en vereenvoudigen we je binnenkomende data, zodat je kunt begrijpen wat er werkt voor je bedrijf en wat niet. Zo kunnen we  gegevens gestuurde oplossingen voorstellen die een echte impact maken. 

Stap 3: finetuning tijdens de sprint & workshops

Snel leren en continu verbeteren? Yes please! We gebruiken growth hacking methodes - sprints en workshops - om jou te leren hoe je steeds betere resultaten kunt behalen. Samen concentreren we ons op de strategie en identificeren we manieren om de gestelde doelen (KPI's) te behalen. Tijdens sprints testen en analyseren we A / B zodat je hierna het ook zelf kan.

Stap 4.  Overdracht van onze kennis naar jouw team

Alles wat we doen, doen we samen. Het is ons doel om langdurige resultaten voor jou te creëren en we geloven dat je die maximaal kunt behalen, wanneer we onze kennis overdragen aan je team. 
 

Terwijl digitale marketing zich richt op het werven van klanten, focust e-commerce growth zich op de volgende stap van je bedrijf. Het geeft antwoord op moeilijkere vragen zoals:

"Waar raak je je meest waardevolle leads kwijt?"

"Hoe kunt je de Customer Lifetime Value (CLV) van je klant verhogen?"

"Hoe kun je je commerce verbeteren en welke tools heb je daarvoor nodig?"

Met andere woorden: digitale marketing brengt de klant binnen de deur, maar growth commerce verhoogt je sales.

Van betaalde advertenties tot geweldige unboxing-ervaringen en het veroveren van nieuwe markten, e-commerce growth neemt de volgende stap, gedreven door data om de verkoop voortdurend te verhogen. Niet van individuele acties, maar van de totale prestaties.

Als je andere services nodig hebt (zoals onze success- en support service , de SEO-service, de emailmarketingservice, of bijkomende  benodigdheden), aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.  Wij staan klaar om je te helpen.


Dat hebben we zeker! Het zal je misschien verrassen, maar onze klanten komen niet alleen uit de EU, maar ook uit Canada, de VS, en Zuid-Amerika. We hebben diverse merken geholpen om nieuwe markten te testen en te veroveren door middel van D2C pivot webwinkels op te zetten in verschillende landen. 

Het creëren van relevante content is belangrijker dan ooit tevoren. Weten hoe jij je doelgroep kunt benaderen en hoe je een waardevolle relatie kunt aangaan en opbouwen, is essentieel. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Naarmate het gebruik van cookies van derden beperkter wordt, wordt het belang van je eigen directe connectie steeds belangrijker. In een wereld vol eindeloze informatie moet je stempel drukken en kunnen opvallen. Lees hier alles over het belang van unieke contentcreatie

We hebben niet alleen ervaren marketeers, handelaars en eCommerce-experts  die je helpen, maar we zijn ook je zakenpartner voor het leven. We geloven sterk in het bouwen van langdurige relaties en, in hand in hand samenwerken. Aangezien we een internationaal bureau zijn, kunnen we jou bedrijf over de grenzen laten groeien. Dankzij onze offices in Europa heb je toegang tot lokale inzichten en scalibility niveau's waarvan je nooit had durven dromen. 

Lees meer over het verhaal van Woolman.

 

Staat jouw vraag hier niet tussen? Geen probleem! Wij zijn hier om te helpen. Vul gewoon ons contactformulier in.

ONZE PARTNERS