Story of
Woolman

Superpowered Commerce Everywhere

Waarom kiezen Merchants Woolman?

Brands versterkt wereldwijd

250

Werknemers in heel europa

86

Country offices: Finland, Sweden & Netherlands

3

apps en integraties ontwikkeld

18

OUR VISION

SUPERPOWERED COMMERCE EVERYWHERE

Als Merchant wil je de beste Shopify-partner, de beste app-ontwikkelaars, een partner voor het leven die je zonder problemen door dit steeds veranderende eCommerce-landschap leidt, iemand die je bij de hand neemt en samen met jou nadenkt. Na eindeloze discussies met andere Shopify-bureaus, zul je je uiteindelijk afvragen: zou dit niet gemakkelijker moeten zijn? Is er geen Shopify-bureau dat alles voor zijn rekening neemt?

Dat zou het geval moeten zijn en alles moet inderdaad eenvoudiger zijn, niet? En dat is waarbij wij komen kijken. Wij zullen je helpen vanaf de concepten tot en met de conversie, en ook met alles daartussen. Als Mars een nieuw markt wordt, zullen we de eersten zijn om je te helpen daar ook een winkel te lanceren.  Je winkel wordt misschien gepowered door Shopify, maar wij zullen je behoeften superpoweren. We willen je bondgenoot zijn, je verkozen eCommerce-partner zijn en we blijven bij jou tot aan het einde van je reis. Nu is het aan jou!

Ons verhaal

Waar wij onze superkracht vandaan halen

Our brand promise:
Hand in hand

ONZE WAARDEN, ONZE SUPERKRACHTEN

BOLD

Onze superkracht bestaat erin dat we weten wat we doen en dat we weten hoe we dat moeten doen.

Onze klanten kunnen veel leren van ons en wij leren altijd van hun zaak. De visie en kennis van de klant over zijn zaak is zijn superkracht. En het bouwen van succesvolle handelsoplossingen om die doelen te bereiken, is onze taak. En we doen dit altijd samen.

Samen

Onze mensen hebben verschillende achtergronden en herkomsten. Dat maakt ons sterk en uniek. Mensen hebben hun eigen individuele superkrachten en door die superkrachten te bundelen in een team, creëren we een bedrijfsbrede superkracht. Om de concurrentie een beentje voor te blijven investeren we in leren en het delen van onze bevindingen met onze klanten. We helpen onze klanten tijdens elke stap op hun reis.

GEMAKKELIJK

We zijn toegewijd om e-commerce te beschermen en het kwaad te stoppen. In onze wereld verstaan we onder 'kwaad’ complexiteit. De complexiteit van het runnen van een zaak en het kiezen van de juiste wapens voor elke strijd. Wij zijn hier om die mythe dat het oprichten en runnen van een succesvolle zaak duur, saai en moeilijk is, te doorprikken. Bij ons is dat eerder gemakkelijk en opwindend.

LEUK

En dit alles moet ook leuk zijn.

Hoe kunnen we anders op de proppen komen met geniale oplossingen en dan nog het lef hebben ze te delen met onze klanten?