Woolman

Webinars

Bij Woolman’s gratis webinars leer je alles over e-commerce! Laat je inspireren door de succesverhalen en tips & tricks van spraakmakende gasten en Woolman’s experts.  

Woolman's aankomende webinars:

Campaigns as an eCommerce Success Factor 

Van snelle discounts tot het opbouwen van een duurzame en waardevolle klantlevenscyclus. Campagnes kunnen meer zijn dan snelle verkooppieken en vakantieseizoenen! Neem deel aan dit webinar en ontdek hoe merchants campagnes gebruiken als een essentieel onderdeel van hun e-commerce bedrijf.

Matias Toukonen heeft ervaring in e-commerce, digitale marketing en retail. Toukonen bouwde samen met zijn collega vanuit het niets een online snoepwinkel in Finland, die in het eerste volledige jaar 1,7 miljoen euro verkocht. Dit werd voornamelijk bereikt door middel van snelle campagnes, via social media. Eerder werkte Toukonen in verschillende rollen bij Adlibrisgruppen. Tegenwoordig werkt Toukonen als sales- en marketingmanager bij Axla Logistics, die online retailers helpt wereldwijd te gaan.

Mikko Rekola heeft meer dan 11 jaar ervaring bij verschillende e-commerce bedrijven, zowel in de B2C als B2B wereld. Hij maakte deel uit van het wereldwijde succesverhaal van Finnish Baby Box en werkte als e-commerce manager voor verschillende Scandinavische merken. Tegenwoordig helpt Mikko de klanten van Woolman internationaal groeien en verkopen.

Webinar wordt gehost door Woolman's marketingexpert en groeihacker Tahmine Mehr.

Datum: 8 april 2020

Tijd: 09.00 uur CET (EET +1)

Taal: Engels

Kosten: Gratis

Schrijf je in voor de webinar