Woolman

Switching platform to Shopify

Ben je klaar om over te stappen naar een e-commerceplatform dat naadloos meegroeit met je bedrijf?  Een platform die zich eenvoudig aanpast aan jouw wensen en minder tech stress met zich mee brengt? Meer dan één miljoen online retailers wereldwijd maken gebruik van het vertrouwde Shopify-platform en hebben een uptime van 99,98%.

 

Voordelen van Shopify voor online retailers 

Woolman bouwt webwinkels die groei ondersteunt en zich onderscheidt van de internationale concurrentie. Wij zijn de grootste Shopify Plus-partner in de Scandinavische landen, maar zijn ook zelf online merchants, waardoor we je behoeften goed begrijpen. We hebben meer dan honderd Shopify en Shopify Plus-webwinkels voor kleine en grote merken opgeleverd. Hierdoor weten we hoe je een succesvolle webwinkel migratie uitvoert. Wij begeleiden je tijdens het gehele traject van begin tot internationaal succes.

Wanneer is het tijd om over te stappen naar Shopify?

Groeien en gemakzucht in focus

Je wilt je richten op groei, maar je huidige e-commerce platform ondersteunt je bedrijf niet zoals je had gehoopt. Je wilt een platform die met je meegroeit, je werkzaamheden automatiseert en de vrijheid biedt om klantervaringen verder te verbeteren. 

Neem afscheid van verzonken kosten en technische problemen

Het onderhouden van je huidige platform is duur en het aanbrengen van wijzigingen gaat traag. Je besteedt je kostbare tijd aan het oplossen van technische problemen in plaats van dat je deze tijd besteedt aan groei. Je wilt een flexibele webwinkel en geen brandjes meer blussen.

 

Hoe wij je bestaande webwinkel migreren naar Shopify:

ONTDEKKING 

We nemen de tijd om de behoeften en doelen van jouw bedrijf in kaart te brengen. We zorgen ervoor dat oude problemen niet terugkomen op het nieuwe platform. Onze ervaren experts kunnen belangrijke functionaliteiten voor jouw webwinkel aanbevelen die aansluiten op jouw bedrijf. We zullen je specifiek laten zien hoe deze functionaliteiten werken in een Shopify of Shopify Plus webwinkel.

MIGRATIE

Wij helpen je een probleemloze overdracht van klant-, product- en ordergegevens te realiseren. We zullen je adviseren bij het kiezen van de beste overdrachtsmodus, het minimaliseren van risico's en het migreren van gegevens. Wanneer het proces zorgvuldig wordt uitgevoerd, gaan gegevens die belangrijk zijn voor het bedrijf niet verloren tijdens de overdracht. Het Woolman-team heeft veel migraties gedaan van e-commerceplatforms naar Shopify. Hierbij enkele voorbeelden:

DESIGN

Ons creatieve, veelzijdige team ontwerpt een onderscheidende webwinkel en ontwerpt een multi-channel klantervaring. Ons designteam heeft veel ervaring met internationale merken. Design betekent voor ons niet alleen het visuele aspect, maar ook een fijne gebruikerservaring voor bezoekers en een converterend koopproces. We houden altijd rekening met:

BOUWEN

Je e-commerce project zal vlot verlopen in de handen van onze bekwame en ervaren projectmanagers. We hebben meer dan honderd Shopify-webwinkels gebouwd. Hierdoor kunnen we online retailers eenvoudig helpen om soepel, veilig van platform te wisselen, zonder het verlies van belangrijke handelsdagen. We kunnen belangrijke functionaliteiten voor je webwinkel aanbevelen die specifiek bij jouw bedrijf passen. We bouwen vervolgens de webwinkel naar deze behoeften, zetten de product- en klantgegevens over en schakelen verkoopkanalen in. We kunnen de webwinkel ook integreren in je back-endsystemen. We begrijpen hoe succesvolle webwinkels werken en willen deze kennis gedurende het gehele project met je delen. Onze levering omvat altijd:

LANCERING

Vóór de lancering zullen we je personeel trainen om de nieuwe Shopify-webwinkel op de best mogelijke manier te gebruiken. Wanneer de winkel is gelanceerd, helpen we je nog verder op de weg naar succes. Wij bieden je een naadloze overstap naar groeiende klantenaantallen en het verder ondersteunen van je webwinkel met de services Growth hacking en Succes & Support services.

  

Onze klanten die overgestapt zijn naar Shopify 

Het bekende merk Joutsen nam een grote stap met zijn bedrijf en stapte over naar het Shopify-platform. Voor Joutsen hebben wij een webwinkel gebouwd waarbij de content de productkeuze van de klant begeleidt in het aankoopproces. Woolman ondersteunt Joutsen in zijn Direct-to-Consumer doorbraak, van de processen tot aan logistiek. Sinds het project heeft Joutsen een aanzienlijke groei in de online retail gerealiseerd. Lees hier het verhaal van Joutsen.

 

Dick Johnson's combinatie van kapperszaken, fysieke winkels en een webshop zorgde voor veel handmatig werk en technische rompslomp. Woolman bouwde voor Dick Johnson een Shopify-winkel die ervoor zorgde dat de magazijnvoorraden in één oogopslag inzichtelijk werden en de klantervaring in alle verkoopkanalen harmoniseerde. Het project werd opgeleverd met behulp van de door Woolman aanbevolen Shopify-add-ons die nodig waren voor integraties. Lees hier het verhaal van Dick Johnson.

 

De Finse webwinkel Acon, was teleurgesteld in de migratie naar het Magento 2-platform. Met de hulp van Woolman, stapte Acon over naar een Shopify Plus-oplossing. Voor Acon (die een indrukwekkende wereldwijde groei had gerealiseerd), was het belangrijk om de inspanningen die besteed werden aan technische problemen te verplaatsen naar marketing en internationale expansie. De VS is een belangrijke markt voor Acon. Nu benut het bedrijf de kansen die Shopify biedt om Amazon en eBay te gebruiken als verkoopkanalen voor zijn online onderneming. Lees hier het verhaal van Acon.

 

Begin vandaag de migratie van jouw webwinkel! 

 Contact us