Woolman

Shopify Plus

Shopify is de oplossing als je direct meer omzet en groei wilt realiseren, klantervaringen wilt optimaliseren, en dit alles zonder enige technische beperkingen.

 

Vrijheid om te focussen op je bedrijf en groei

Opschalen

Shopify Plus groeit mee met je bedrijf, wordt automatisch geupdate en kan upscalen naar enorme verkeersstromen. Het is een volwaardige cloudservice die altijd gegevensbescherming en serverruimte bevat. Het heeft een eenvoudig prijsmodel zonder verrassende extra kosten.

Online winkel automatisering

Bespaar tijd op de handmatige onlinewinkelfuncties. De ShopifyPlus-oplossing bevat automatiseringstools die campagnes eenvoudig maken en klantervaringen verbeteren.

Multi-channel sales

Profiteer van Facebook, Instagram, Ebay, Amazon en vele andere verkoopkanalen. Het Shopify POS-checkout systeem kan ook worden aangesloten op je fysieke winkels. Je beheert dan alle bestellingen, klantenaccounts en je voorraden vanaf één plek.

Aanpasbaarheid

Shopify Plus past zich aan de verschillende benodigdheden van je merk en bedrijf aan. Het is prettig in gebruik voor zowel je klanten als voor jezelf. Je kunt je webwinkel eenvoudig aanpassen, zonder dat je een ICT-expert hoeft in te schakelen. Dit betekent dat je als ondernemer onmiddellijk kunt reageren op marktomstandigheden.

Betrouwbaarheid

Shopify heeft een uptime van 99,8% en wordt vertrouwd door meer dan een miljoen online merchants wereldwijd. Shopify bewaakt ook de kwaliteit van de Shopify App Store-apps op de voet.

 

Shopify Plus webwinkels gemaakt door Woolman 

Het merk Acon verkoopt vrijetijdsartikelen wereldwijd, met de behulp van vijf online winkels en een Amazon-verkoopkanaal.

 

Lunette verkoopt menstruatiecups wereldwijd. Content die belangrijk is voor Lunette’s klanten, leidt klanten naar aankoop op een natuurlijke wijze in de webwinkel.

 

Woolman’s diensten voor online merchants:

 

Overweeg je om van platform te veranderen?

Gebruik je een Magento webwinkel? Twee belangrijke e-commerceplatforms vergeleken: Magento en de Shopify Plus-oplossing

Wil je een vergelijking zien tussen Shopify en de Plus-oplossing? Shopify versus Shopify Plus - Wanneer moet je de fast lane ingaan?

 

Woolman is de grootste Shopify Plus-partner in Noord-Europa

Dankzij ons Shopify Plus-partnerschap krijgen wij de best mogelijke ondersteuning van Shopify. Op deze wijze, maken klanten optimaal gebruik van Shopify Plus.

 

Is Shopify Plus de oplossing voor jou? Laten we het samen ontdekken! Get connected - we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Contact us

Kan jouw mooie e-commerce toekomst niet veel langer kan wachten? Neem dan direct contact op en bel onze Business Developer, Levinho Wijdenbosch +31 (0)6 25377282