Shopify Plus

Een eCommerce-ecosysteem van wereldklasse binnen handbereik

Succesvolle merken op Shopify Plus

Waarom Shopify Plus?

Wat is Shopify Plus?

Jouw merk naar een hoger niveau?

Veelgestelde vragen

Vraag jezelf:

✔️  Verhinderen herhaaldelijke taken je om te focussen op de groei en ontwikkeling van je zaak? 

✔️ Zou je voordeel kunnen halen uit een krachtige automatiseringstool om campagnes te plannen, seizoensgebonden kortingen en VIP-kortingen aan te maken om de klantenloyaliteit aan te drijven?

◾ Zou je online winkel voordeel kunnen halen uit een op maat gemaakte oplossing voor je kassa?  

✔️  Ben je van plan om ook uit te breiden naar de opkomende b2b-markt?

✔️  Verkoop je in verschillende landen met verschillende munteenheden, talen, betalingsopties en/of productcatalogi?

Als je 'ja’ geantwoord hebt op een van de bovenstaande vragen, dan is het tijd om te upgraden!

Beeld je eens in:

Je wilt een stevige kast bouwen. Je koopt het beste hout, roestvrijstalen nagels en voilà, dat is het! 

Zonder de juiste tools en knowhow heb je slechts een hoop excellent hout en excellente nagels.

Een platform van wereldklasse is fantastisch, maar alleen wanneer je het correct gebruikt. Terwijl technische bedrijven fantastische codes maken en ontwerpbureaus stijlvolle ontwerpen maken, ontwikkelen wij eCommerce-winkels waarvan je klanten zullen houden. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. 

Aangezien we het grootste Shopify Plus-bureau zijn in Europa, hebben we verschillende kantoren verspreid over het continent en kunnen we je lokale inzichten geven in die markten (iets wat een ander bureau niet echt kan bieden). We weten wat er moet gebeuren om een bedrijf uit te breiden en we kennen de technologie die nodig is om dat mogelijk te maken. We zijn niet zomaar een Spotify-bureau, we zijn je eCommerce-zakenpartner. En we zijn hier om je te helpen tijdens elke stap op je reis. In andere woorden: je zaak  krijgt power met Shopify en  superpowers dankzij  Woolman.


Goede vraag! Shopify en Shopify Plus bieden dezelfde kernelementen, namelijk het dashboard en de eCommerce-functionaliteit van wereldklasse. Het belangrijkste verschil is dat je bij Shopify Plus meer flexibiliteit en zakelijke opties krijgt en ook meer rechten op de onderliggende code van je winkel, zoals de personalisering van je kassa.

Daar mag je zeker van zijn. Als je iets mist, ontwikkelen we het voor jou of integreren we het. 

Absoluut. Shopify Plus kan alles zonder twijfel aan. Naast een ongelooflijke uptime van 99,99%, kan Shopify Plus tot miljoen paginaweergaves en 10.000 afbetalingen per minuut aan. Shopify Plus kan in tegenstelling tot Magento het enorm verkeer en verkooppieken aan tijdens de feestdagen.

De prijs voor het platform is gebaseerd op je gebruik en handelsvolumes. Hoe actiever je winkel is, des te meer hulpmiddelen je zult gebruiken. Bekijk hier de volledige prijsstructuur. 

We hebben ook een voorbeeld van een prijsberekening uitgevoerd dat je eens kunt bekijken.


Internationalisering: Je krijgt negen bijkomende klonen van je winkel, zodat je je zaak over de grenzen kunt uitbouwen. Shopify Plus biedt je robuuste tools aan om je internationale zaken te beheren. Creëer je eigen winkels voor je gewenste marktgebieden en gebruik de lokale taal, betalingsproviders en verzendopties om vertrouwen op te bouwen en de conversie te maximaliseren.  Met Shopify Plus kan je je winkelnetwerk gemakkelijk vanaf één plek beheren. 

Lokalisatie: Shopify Plus levert een eCommerce-ervaring die aangepast is in verschillende talen, munteenheden en seizoensgebonden trends in de lokale marketing.

Groothandel/B2B-functionaliteit: Met Shopify Plus zul je in staat zijn je kopers toegang te geven tot een afzonderlijke business-to-businesswinkel (B2B) die met een wachtwoord beschermd is. Ideaal voor D2C-merken, maar ook voor andere merken die aangepaste prijzen willen hanteren per koper en die ook bulkkortingen aanbieden aan groothandelaars.  

Onbeperkt personeelsaccount: Je kunt je team gemakkelijk uitbreiden.

Op maat gemaakte kassa: Met Shopify Plus kun je je eigen op maat gemaakte kassa maken. 

Gemakkelijke toegang: toegang tot alle belangrijke verkoopkanalen: Amazon, Instagram, Facebook en eBay.

En dat zijn er nog maar een paar. Lees hier alle voordelen van Shopify Plus. 


Maak je je zorgen over de overgang naar een ander platform? Veel experten van Woolman zijn zelf online handelaars, dus hebben we zeker begrip voor je bezorgdheden. Maar je kan op beide oren slapen. We hebben al meer dan 200 merken geholpen bij de lancering van hun Shopify-winkels en hebben al het een en ander geleerd over topmigraties. We staan je bij tijdens je volledige reis en zorgen ervoor dat je waardevolle gegevens, verkeer en integraties veilig worden overgedragen. Kom meer te weten over de migratie van Magento naar Shopify Plus.

Lees meer over Shopify Plus 


 Neem contact met ons op