Migreren naar Shopify

Ben je op zoek naar een eenvoudige en stressvrije overgang naar Shopify? Ons team van Shopify- experts zullen je de weg wijzen.

Je bent in goede handen

We helpen grote merken bij de migratie naar Shopify, probleemloos en stressvrij.

Bye-bye complexiteit, Hallo e-commerce succes

verrassing in een doos

Niet tevreden met je huidige eCommerce-platform?

With great power, comes great responsibility

Werk samen met het grootste Shopify Plus-bureau in Europa

Brand versterkt over de hele wereld

350

Team van merchants & experts

100

Apps ontwikkeld voor het Shopify-ecosysteem

18

Kantoren verspreid over Europa

9

Veelgestelde vragen

Er komt heel wat kijken bij de migratie van productgegevens, klantengegevens, ordergeschiedenissen, verkeer en SEO. Onze experten zullen je op je migratiereis leiden en een overzicht geven van alles wat er gedaan moet worden, zodat er niets verloren gaat. 

We hebben al meer dan vijftig merken gemigreerd naar Shopify Plus, dus hoef je je geen zorgen te maken: we weten wel het een en ander over probleemloze migraties naar Shopify.  Aangezien ons team zelf bestaat uit merchants, begrijpen ze je bezorgdheden en spreken ze dezelfde taal.  We staan je bij tijdens je volledige migratiereis en zorgen ervoor dat je waardevolle gegevens, verkeer en integraties probleemloos worden overgedragen.

Migreer je van Magento? Lees meer over Shopify Plus & Magento.

- Betrouwbare en constante updates

- Gebruiksvriendelijk winkelbeheer

- Hoog beveiligingsniveau

- Gratis SSL0-certificaat

- Eindeloze mogelijkheden 

- Zorgt voor automatische uploads van je product naar andere marktplaatsen, zoals Amazon, eBay, Facebook. 

- Vermindert technische complexiteiten en manuele werkzaamheden

- Meer opties op het vlak van betalingsproviders

- Onbeperkte uitbreidingsniveaus

- Een toegewijd ondersteuningsteam

En nog veel meer.

Maak je maar  niet druk over de back-office-integraties. Daar zorgen wij wel voor. Shopify is een fantastisch platform met reeds ingebouwde integraties voor de vaak gebruikte softwareservices die overal ter wereld gebruikt worden. Als je ERP, WMS of CRM niet op de lijst staat, zorgen wij voor de koppeling.

Het doet er niet toe hoe complex, uitdagend of op maat ontworpen het moet zijn, wij kunnen het aan. We hebben al vele complexe integraties naar Shopify  meegemaakt. Geen rusteloze nachten meer wegens integratieproblemen!

Lees meer over de Woolman-integratieapp


Dit is iets waarin we uitblinken: de creatie van verbluffende, op maat gemaakte ontwerpen en applicaties voor de Shopify-winkels.  Natuurlijk verdient je merk een uitmuntend ontwerp, maar wat nog belangrijker is: een ontwerp dat past bij je bedrijf. Je webwinkel zal over de nodige functionaliteiten moeten beschikken, maar je hebt ook een goede UX nodig, zodat je bezoekers naar het winkelwagentje worden geleid.

Bij het opmaken van het ontwerp van je webwinkel, plannen we de reis van je klanten zorgvuldig en houden we rekening met jouw specifieke vereisten. Onze ervaren ontwerpers zullen dan je merk tot leven proberen te brengen met een UX-vriendelijk ontwerp dat gemakkelijk superfans kan maken van toevallige shoppers, waardoor de waarde van de Customer Lifetime Value (oftwel; je klantenlevensduur) wordt verhoogd.


Tegenwoordig worden ondernemers overspoelt met buzzwoorden zoals 'headless commerce'. En dat is misschien een prima pad voor je merk - maar met onze kennis van Shopify kunnen we elk ontwerp ook op de native front-end maken zonder complexiteit toe te voegen. Net zoals bij andere beslissingen, zijn we er om je te helpen de juiste keuze te maken die bij je zakelijke behoeften past. Soms is de juiste keuze een 'headless’ commerce, en soms ook niet.

Het is geen geheim dat wij fans van Shopify zijn. Het is een fantastisch platform voor alle ondernemers en heeft alle nodige tools om een merk succesvol te maken. Maar naarmate de ontwikkeling van je bedrijf heb je misschien meer functionaliteiten en automatiseringstools nodig. En daar is juist zo goed in.

Shopify Plus is nog dynamischer, aanpasbaarder en biedt een nog breder aanbod dan Shopify. Perfect voor de grotere bedrijven die een custom winkelervaring willen uitbouwen om hun bedrijf naar  een hoger  niveau  te boosten. Hieronder vind je een lijst met een paar voordelen van Shopify Plus.


- Meerdere winkels: voeg tot tien winkels toe zonder extra vergoeding en beheer ze probleemloos

- Shopify WholeSale Channel voor B2B-verkoop met prijzen voor specifieke klanten

- Gebruik van het Shopify Point of Sale (POS) in tot 100 fysieke winkels
Op maat gemaakte kassaervaring 

- Toegevoegde functionaliteiten voor de groei: bijv. Scripts, Launchpad & Shopify Flow

- Onbeperkte bandbreedte voor druk verkeer op de website: opslag van meer dan 200 TB

- Snellere API's om massa's data te verplaatsen naar andere winkels, integraties en op maat gemaakte apps die supersnel werken

- Een toegewijde succeshandelsmanager van de winkelondersteuning van Shopify (wat erg belangrijk is, wanneer tijd gelijkstaat aan geld).

Tech houses maken geweldige codes en designbureaus creëren stijlvolle ontwerpen. Wij maken  webwinkels die de kassa doen rinkelen. Het draait nooit uitsluitend om het platform, maar ook om de manier waarop het wordt gebruikt.. Wij weten dat bedrijven zoals dat van jou een helpende hand moeten toesteken, en dit geldt gedurende hele periode van de ontwikkeling van jouw bedrijf. Het is niet voor niets dat wij ons als de levenspartner van jouw e-commerce noemen. We zijn er niet alleen om je winkel te lanceren en deze naar een ander platform te migreren, maar we helpen je ook met de  ontwikkeling, zelfs op wereldwijd niveau! Kort samengevat:  jouw nieuwe webwinkel  is powered by Shopify and superpowered by Woolman.

Heb je nog een vraag? Neem dan contact met ons op.

We houden ons niet alleen bezig met de migratie, maar we ontwikkelen ook de winkel van je dromen.

Net zoals bij andere goede partnerschappen geloven we dat uitmuntendheid enkel kan bereikt worden, als we samenwerken. Dit betekent dat we diep moeten graven en je huidige pijnpunten in je eCommerce samen, hand in hand, moeten vinden. 

Hieronder vind je ons bewezen proces voor de overgang naar een nieuw platform, zodat we je eCommerce-winkel probleemloos kunnen migreren en zelfs je verwachtingen kunnen overschrijden.

Stap 1: Analyse van je huidige winkel & wensen op het vlak van eCommerce

Eerst moeten we je huidige pijnpunten, technische problemen en gewenst eCommerce-concept identificeren. 

Stap 2: Keuze van het thema, ontwerp, integraties en apps

Vervolgens kiezen we het juiste themaontwerp om je merkervaring te boosten. Dan selecteren we de juiste integraties en apps die de huidige pijnpunten oplossen en je online winkel een superboost zullen geven.

Stap 3: Stressvrije overgang naar de toekomst

Tot slot migreren we probleemloos je winkel, zonder dat je je data of je plaats op de SEO-ranking verliest.  We geven je team trainingen, zodat ze je nieuwe Shopify-winkel kunnen gebruiken en onderhouden. En we blijven altijd helpen, wanneer dat nodig is. Of het nu gaat om advertenties op Facebook of uitbreidingen, we zetten alles op alles!  

Kun je je vragen hier niet vinden? Neem contact met ons op.