Geef je Shopify-winkel
een superboost met Netsuite.

Heb je moeite met complexe zaken op het vlak van je back-office? Wij lossen ze op voor jou en nemen het onderhoud van je eigen software en servers ook op ons. Koppel je Shopify-winkel een aan uiterst uitbreidbare Enterprise Planning Resource (ERP) en financiële gegevens.

JE BENT IN GOEDE HANDEN

Firstbeat Netsuite implementatie
Howspace Netsuite implementatie
M.R. Partners Netsuite implementatie
Kyrö Distillery Company Netsuite implementatie
Sports Car Center Netsuite implementatie

NetSuite en Shopify

Maak kennis met het back-end- en front-endteam van je dromen

een ijzersterke samenwerking

Woolman is een top Solution Provider voor Oracle NetSuite en de grootste partner van Shopify Plus in Europa.

Veelgestelde vragen

Als je flexibel wilt blijven in het steeds veranderend eCommerce-landschap, heb je een back-end nodig die je huidige activiteiten kan ondersteunen, maar die zich ook kan aanpassen aan de veranderingen op de markt.  Aangezien de werving van klanten niet goedkoop is, wil je verzekeren dat de klanten een fantastische ervaring krijgen door tijdige leveringen.

Je back-endsysteem is de ruggengraat van je activiteiten. Je kunt alleen een goede klantenervaring bekomen, als je je inventaris kent. Waar is het? Wat heb je nog allemaal? Hierdoor kun je teleurgestelde klanten vermijden, of zelfs nog slechter, ze verliezen aan concurrenten. Dankzij het gouden duo (Shopify en NetSuite) kun je je klantenervaringen en orderbeheer met één klik stroomlijnen, waardoor jij dan je zaak zult kunnen uitbreiden.

Je zult ook een onmiddellijk overzicht hebben van hoe je zaak het doet uit het perspectief van je functie en je zult toegang hebben tot je gegevens vanaf verschillende apparaten.  

Als je op zoek bent naar samenwerking met de beste, dan wil je zeker wel met een team in zee gaan dat de beide SAAS-ecosystemen feilloos kent. En onze kennis gaat nog veel verder dan de platformen. We ontwikkelen ook services om deze technologieën te superpoweren. 

Enkelvoudig systeem

Enterprise resource planning (ERP)

Financieel beheer

Klantenrelatiebeheer (CRM)

Portalen voor de klanten, leveranciers en partners

Human capital management (HCM).

Real-time

Onmiddellijk overzicht van hoe je zaak het doet vanuit het zakelijk perspectief

Gemakkelijke toegang vanaf verschillende apparaten 

Mobiliteit, gebruikers kunnen gemakkelijk de schermweergaven aanpassen naargelang hun behoeften.

Internationaal

Ontworpen voor bedrijven die hun pijlen mikken op de internationale markt

Efficiënt beheer van de activiteiten van de dochterondernemingen

End-to-end van de productie tot de wereldwijde verkoop

Uitbreidbaar en flexibel

De eerste ERP ter wereld die gebouwd is voor de cloud

Uitbreidbaar en flexibel voor een continue groei van je zaak

Meer dan 22.000 bedrijven in meer dan 200 landen maken gebruik van NetSuite

Kan op maat worden gemaakt met applicaties

Breid de zakelijke functionaliteiten uit met applicaties

Een flexibele manier om te voldoen aan je unieke zakelijke behoeften

Een gebruikersvriendelijk pakket dat je bedrijfsactiviteiten van elke dag ondersteunt

Omnichannel commerce

Combineer Netsuite en het eCommerce-platform van Shopify om het beste van twee werelden te krijgen

Woolman is een Solution Provider van NetSuite en een partner van Shopify Plus. We weten hoe we een winnende combinatie kunnen bouwen voor je zaak.


Lees hier alle Netsuite-voordelen

We zullen eerst je zaak samen moeten verkennen, voordat deze krachtcombinatie haar werk kan doen. Dan bouwen we NetSuite en passen we het aan aan je specifieke zakelijke behoeften. Tot slot dragen we alle nodige data van je oud systeem over naar NetSuite. 

Tijdens dit proces geven we je continue ondersteuning en ontwikkeling. We betrekken je bij de verschillende stadia van het product en zullen jou (of je team) leren hoe jullie het systeem zelf kunnen gebruiken. 

Stap 1 Verkennen:

Ten eerste zullen we verkennen wat je zakelijke doelen zijn en hoe je voordeel kunt halen uit de eindeloze mogelijkheden van NetSuite. We zullen de kenmerken en functionaliteiten van NetSuite bekijken, zodat we ze kunnen aanwenden voor de activiteiten en doelen van je zaak. 

Stap 2 Bouwen:

Vervolgens leggen we alle puzzelstukjes samen, zodat we je goed geoliede machine kunnen bouwen. Natuurlijk testen we alles wat we gebouwd hebben samen, zodat alles voldoet aan de wensen en noden van je zaak.

Stap 3 Lanceren:

Voordat we NetSuite lanceren, dragen we alle noodzakelijke data van je oud systeem over naar NetSuite. Tijdens deze fase verloopt de wissel tussen de platformen probleemloos en up-to-date zonder dat er storingen optreden bij de data. Na de lancering zullen we je zaak en je doelen op het vlak van internationalisering blijven ontwikkelen. 

Kun je je vraag hier niet vinden? Neem contact met ons op