Woolman

Start een Shopify Store

Shopify is het platform om direct meer omzet en groei te realiseren, klantervaringen te optimaliseren, dit alles zonder enige technische beperkingen. 

Voordelen voor online merchants

Bij Woolman bouwen we online webwinkels die winstgevende groei ondersteunen en zich onderscheiden van de internationale concurrentie. Wij zijn de grootste Shopify Plus-partner in Scandinavische landen en timmeren we in Nederland ook hard aan de weg. Hierdoor begrijpen we jouw behoeftes en begeleiden je van A tot internationaal succes.

 

 

Wanneer zou je een Shopify store beginnen?

Een online winkel die nieuwe groei bevordert Als je een online winkel zoekt waarmee je eenvoudig, snel en efficiënt kunt opschalen met jouw groei, marketing en merk ambities. Je werkt graag samen met een platform die je dagelijkse werkzaamheden kan vergemakkelijken, zodat je kunt focussen op sales.

 

Een online store voor innovatieve ondernemers

Jij wilt nieuwe producten, nieuwe marketen en het liefst nieuwe campagnes testen. Naast je bestaande systeem, zoek je een snelle, agile systeem om mogelijkheden mee uit te testen en succesvol te zijn

 

Multi-channel sales en headless commerce

Shopify is 's werelds beste platform voor het implementeren van headless commerce. Wendbaar, schaalbaar en toekomstvast, Shopify biedt talloze mogelijkheden. Het ondersteunt verschillende shopping channels en biedt unieke klantervaringen.

 

Woolman’s Werkwijze

ONTDEKKEN

Eerst nemen we de tijd om kennis te maken met jouw bedrijf’s benodigdheden en doelen. Onze ervaren experts zullen vervolgens belangrijke eigenschappen aanbevelen, die specifiek geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook zullen we laten zien waarom deze elementen belangrijk zijn en hoe deze werken in een Shopify of Shopify Plus store.

ONTWERPEN

Ons creatief designteam bedenkt een multi-channel customer experience plan en brengt je merk tot leven. Voor ons is design is niet alleen het visuele plaatje – design gaat ook over een geweldige gebruikerservaring. In onze designs houden altijd rekening met:

ONTWIKKELEN

Je e-commerce project wordt snel gebouwd door onze ervaren projectmanagers. We hebben meer dan honderd Shopify stores gebouwd, waardoor we belangrijke elementen voor je online winkel kunnen aanbevelen. We bouwen je webshop volgens de behoeften van je winkel. We verplaatsen product- en klantgegevens over en schakelen verkoopkanalen in. We kunnen je online winkel integreren in je backend-systemen. We begrijpen hoe succesvolle webwinkels werken en we willen onze kennis tijdens het hele project met je delen. Onze levering omvat:

LANCERING

Voordat we de webshop online zetten, zullen we je personeel trainen hoe ze de nieuwe Shopify store het beste kunnen gebruiken. Wanneer de webshop online staat, blijven we je helpen. Zo bieden we bijvoorbeeld Growth Hacking en Succes & Support services aan. Op deze manier kan je steeds verder uitbreiden.

Onze Shopify klanten:

Ommellinen naait zijn eigen prêt-à-porter kleding en stoffen in zijn ateliers. Binnen vier weken bouwde wij Ommellinen’s eerste Shopify winkel. Het design van de webwinkel weerspiegeld Ommellinen’s verhaal en de klanten kunnen textiel kopen op een manier die voor hen natuurlijk aanvoelt.

 

Store of Hope koos Shopify omdat het aan hun behoeften voldoet. Het doel van Store of Hope was om de internationale markten te bereiken. Woolman werd onderdeel van het verhaal van Store of Hope toen het tijd was om de ontwikkeling van hun nieuwe Shopify winkel te starten. Woolman was anders dan andere ICT-bedrijven omdat het niet alleen om ICT ging: Woolman ging ook over business. Lees meer over Store of Hope.

 

We hebben gewerkt aan Europa's grootste single-product Flash Sale voor een bekend Fins merk. In deze campagne hebben we een aparte Shopify Plus store gebouwd, waarbij het aankoopproces geoptimaliseerd werd om massaal verkeer en gelijktijdige verkoopbedragen te ondersteunen. Op verzoek en in vertrouwen kunnen we je meer vertellen over deze klant.

 

Lees meer over Woolman’s klanten op ons blog.  

Contact us