Woolman

Growth services

Wil je meer omzet en groei voor je webwinkel? Wil je uitbreiden naar nieuwe markten? Doe een snelle test, ontwikkel je advertenties die naadloos aansluiten op je webshop. Vind de juiste variant van je advertentie en het succes zal komen!

Hier bij Woolman helpen we Europese merken winstgevend te groeien en internationaal uit te breiden. Onze ervaren e-commerce marketingprofessionals helpen merchants nieuwe klanten te bereiken en meer te verkopen aan hun bestaande klanten. Onze growth service-klanten groeien aanzienlijk sneller en meer dan gemiddeld.

 

Hoe werkt Woolman’s growth services?

LEREN

Woolman’s growth team werkt met jou samen. Ons team bestaat uit professionals die digitale marketing voor diverse webwinkels hebben uitgevoerd en professionals die persoonlijk al succesvol zijn geweest als online merchants. Eerst maken we kennis met je bedrijf en kijken we naar de kern van je klantenwervingsproces. We doorlopen methodes voor betaald verkeer, met name gefocust op Facebook- en Instagram. Samen brengen we je marketingdoelstellingen in kaart en laten we zien hoe je klantenwerving meer agile kunt maken door testen.

ONTWIKKELEN

We focussen op potentiële doelgroepen, geven ze vorm en creëren advertenties door middel van praktijkervaring. Door samen te werken, verdiepen we samen onze competenties als online merchants, waardoor we nog betere adviezen kunnen geven voor betere klantacquisitie. Ook geven we veel concrete voorbeelden. Onze praktische aanpak heeft al veel lof ontvangen.

TEST

Met de hulp van onze growth experts voer je A/B-tests uit in webshop en marketingcampagnes. Het team analyseert systematisch de verschillende kanalen en optimaliseert aan de hand hiervan je campagne. Tegelijkertijd leert de merchant de beste manier om resultaten te meten van advertenties.

GROEI

Onze growth hacking experts hebben ervaringen uit diverse sectoren, met uitstekende resultaten. Hierdoor groeien onze klanten sneller dan gemiddeld. Naast inzicht in de verkoopresultaten, krijgt de merchant ook een beter inzicht in zijn marketing en mogelijke groei. Door gebruik te maken van onze diensten, leer je de resultaten van je eigen marketinginspanningen beter te begrijpen. Daarnaast leer je hoe doelgroepen zich gedragen in jouw webshop.

Voor wie is onze growth service geschikt?

Groei door klantenwerving

Voor online merchants die streven naar meetbare, winstgevende groei voor hun bedrijf. Dit kan nieuwe groei betekenen voor startende ondernemers, maar ook doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden voor ervaren merchants die hun webshop naar een hoger niveau willen tillen

Internationale sales

Voor online merchants die willen beginnen met het verkopen in het buitenland of voor merchants die hun buitenlandse sales willen boosten. De growth service is ook geschikt voor merchants die hun producten willen testen in een bepaalde markt op een agile en meetbare manier.

 

De klantenreis verbeteren en effectiever meten

Voor online merchants die de klantervaring van webshops beter willen begrijpen en de beste manieren willen vinden om resultaten te meten.

Succesvolle klanten door growth services

Een online supermarkt, Anton & Anton, zochten een partner die gespecialiseerd was in e-commerce om hun omzet te verhogen. Het doel was om meer vaste klanten te werven voor hun boodschappendienst. Daarnaast wou Anton & Anton ook hun digitale kanalen updaten. De boodschappendienst heeft zijn ambitieuze groeidoelstellingen bereikt. Anton & Anton heeft zijn doelgroepen nog effectiever kunnen segmenteren dan voorheen. Lees hier Anton & Anton’s klantverhaal.

 

Kaiko, gespecialiseerd in ecologische kinder- en dameskleding, begon vanaf het begin met het streven naar organische groei. Zodra Kaiko zijn webshop onderbracht bij Woolman, was de volgende stap het ontwikkelen van zijn marketing. Dankzij onze growth service beschikt Kaiko over effectieve marketingmodellen voor zijn marketinginspanningen en heeft zijn zinnen gezet op internationale groei. Lees hier het klantverhaal van Kaiko.

Veel van onze aanvragen voor growth services zijn niet openbaar op verzoek van de klant. Neem contact met ons op. In vertrouwen vertellen we graag meer over onze voorgaande projecten.

 

Wil je sneller groeien met je webshop? Neem gerust contact met ons op. We laten zien hoe je je doelstellingen kan bereiken.

 Contact us