Over Ons

Over Woolman

Wie had gedacht dat een vergadering op een treinstation 5 jaar geleden zou leiden tot de oprichting van het grootste Shopify-bureau in Europa? Met kantoren in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Wij zeker niet! Nu superpoweren we meer dan 250 merchants wereldwijd. Met onze gezamenlijke passie voor handel, stimuleren we innovatie en klimmen we naar nieuwe hoogten.

Het Woolman Team

Ons team is een unieke groep. Van senior software developers tot nieuwe trainees. En van doorgewinterde growth hackers tot service managers, en alles daartussen.


Veel Woolmanians zijn zelf ervaren merchants. Hand in hand zorgen we ervoor dat we topkwaliteit leveren aan onze klanten. Iedere dag. 

Woolman Carrière

Wat we het belangrijkst vinden? Onze mensen. Onze oplossingen helpen bij het maken van verbindingen, maar het zijn onze mensen die dit mogelijk maken. Als platte organisatie maken we dankbaar gebruik van uiteenlopende denkwijzen, ideeën en concepten. Woolman is niet zomaar een ’technologiebedrijf’. We zijn een gemeenschap. Een plek waar mensen zich gehoord, betrokken en verbonden voelen en samen impact maken.

Hoe is de cultuur bij Woolman?

★★★★★

"Woolman heeft een prettige sfeer. Ieders ideeën en gedachten over hoe we nog beter en efficiënter kunnen werken als team worden gehoord, ook in de toekomst.”

MIIKA LEPPÄNEN

Shopify Integration architect bij Woolman

★★★★★

"Het team van Woolman bestaat uit behulpzame mensen. Je krijgt gemakkelijk hulp van senior ontwikkelaars. En wanneer zij je helpen, leer je ook gaandeweg.”

JESSE NAAKKA

Front-end developer bij Woolman