Bakker International kiest voor Woolman als trusted agency partner

Bakker International kiest voor Woolman als trusted agency partner

Bakker, het toonaangevende Europese online tuincentrum, heeft ambitieuze plannen om de klantervaring continu te verbeteren en de sterke eCommerce-concurrentie voor te blijven. Bakker is het afgelopen jaar flink gegroeid en uitgegroeid tot een van de grootste Shopify Plus merken in de Benelux. Bakker heeft Woolman gekozen als partner bij de verdere ontwikkeling en groei van hun online business.

Door de krachten te bundelen met het Woolman-team kan Bakker nog meer uit het Shopify Plus-ecosysteem halen. Ook zal er nauw worden samengewerkt tussen de partijen op het gebied van design, merkopbouw, positionering en klantbeleving.

 "Woolman maakte een ware indruk met hun vaardigheden op het gebied van commerce, technologie en klantervaring." zegt Harry Buurman, Business Owner in E-Commerce bij Bakker. "We waarderen het enorm hoe ze ons uitdagen en verbeteringen voorstellen voor onze online winkels"

“Bakker is een buitengewoon bedrijf dat erin is geslaagd om de D2C-trend en veranderende klantgewoonten te benutten. Deze samenwerking bevestigt het vermogen van Woolman om waarde toe te voegen voor toonaangevende merken”, zegt Nihad Memic trots.

"De vaardigheden die we in ons team hebben ingebouwd, vullen het gat voor de huidige Shopify Plus-merken met een omzet van 50M+ en die op zoek zijn naar een partner om hen te helpen opschalen naar 100M+."

Over Bakker

Bakker.com is een grote e-commerce speler en grootste online tuincentrum van Nederland en zet zowel nationaal als internationaal de toon. Bakker.com verkoopt inmiddels in elf landen en levert snelheid op het gebied van e-commerce. Bakker.com heeft een flinke ommezwaai gemaakt, met een duidelijk doel voor ogen: transformeren naar een e-tailer, volledig gericht op e-commerce.

Over Woolman

Woolman, opgericht in 2017, is het grootste Shopify Plus-bureau in Europa. Woolman heeft kantoren in Nederland, Zweden en Finland, maar bedient klanten over het hele continent. Tot haar klanten behoren onder andere H&M Group, Fazer, Orkla en Bosch.

Het Woolman team van 80+ bestaat uit eCommerce professionals, business experts, developers, growth hackers en customer relationship experts. Woolman heeft 250+ online winkels gebouwd en heeft een continue samenwerking met haar klanten. Winkels die worden aangedreven door Shopify en superpowered door Woolman. Door Shopify van binnen en van buiten te kennen, hebben onze klanten het voordeel dat ze kunnen vertrouwen op wat we aanbevelen, innoveren en samen ontwikkelen om de beste multi-channel eCommerce-oplossingen te bereiken. En we werken altijd hand in hand.

 

Talk to a expert